Goed zicht bosch Car Service

Ik val op!

Tijdig zien en gezien worden is van levensbelang in het verkeer. Zorg daarom voor goed zicht. In de donkere dagen en bij hevige neerslag is goed en correct afgesteld licht, in combinatie met goede ruitenwissers essentieel.

Ook u moet er toch niet aan denken wat er gebeurt als u door vieze ramen en slechte verlichting een kind over het hoofd ziet? Laat daarom nu uw verlichting checken en tijdig uw ruitenwissers vervangen!

Niet tevreden over uw zicht?

 

Wist u dat meeste “standaard” lampen eenvoudig kunt laten upgraden. Monteer de nieuwste generatie Philips WhiteVision Ultra lampen en geniet van:

 

  • Tot 60% meer zicht
  • Ultra helder wit licht, 4200K is vergelijkbaar met LED/Xenon
  • Lange levensduur & stijlvolle look
  • Verkrijgbaar in H4 & H7 (uw garage weet exact welke u nodig heeft)

 

Daar kunt u mee thuis komen!

Philips White Vision

Top 3 verlichting ergernissen

 

Nummer 1: Niet goed afgesteld

 

Oorzaak: Niet goed gekeurde verlichting, foutief gemonteerd, verkeerd afgesteld of te zwaar beladen.

Oplossing: Bezoek ons voor deskundig advies.

 

Doe zelf een verlichting test

Parkeer uw auto met de voorkant op 3 à 4 meter afstand van een donkere muur. Zorg er wel voor dat uw auto vlak staat, denk hierbij ook aan de bandenspanning en belading. Ga vervolgens in de auto zitten en zet de afstelknop van de koplampen (indien aanwezig) op nul.

 

Het testen kan beginnen!

Schakel om de beurt de verlichting in: stadslicht, groot licht, mistlicht, richtingaanwijzers, achteruitrijlicht en derde stoplicht. Zet als laatste de koplampen aan en kijk of de lichtstralen op dezelfde hoogte komen. Als dat niet zo is, dan is minstens één van uw koplampen niet correct afgesteld. Staan beide lichten wel op gelijke hoogte, maar twijfelt u over de juiste hoogte, bezoek dan uw garage voor deskundig advies. 

Nummer 2: Rijden zonder achterverlichting

 

Bij auto’s tot en met bouwjaar 2015 die uitgevoerd zijn met dagrijverlichting branden de achterlichten niet altijd standaard en dat kan gevaarlijke situaties opleveren. Onderweg zien we bij invallende regen, duisternis of mist helaas nog te vaak dat mensen vergeten over te schakelen naar dimlicht. 

 

Advies: Ga voorbereid op pad en check voor vertrek of uw verlichting werkt.

Nummer 3: Zelf geen lampjes kunnen verwisselen

 

Soms is het zeer moeilijk of zelfs onmogelijk om zonder speciaal gereedschap een lampje te vervangen. Laat staan als u in het donker langs de kant van de weg staat. U kunt dit risico verkleinen door uw lampen preventief te laten vervangen door ons.

Wist u dat?

Vanaf 2009 zijn autofabrikanten verplicht een auto zo te ontwerpen dat u zelf een lampje zou moeten kunnen vervangen?

Team bosch car service

Uw auto is bij Bosch Car Service in goede handen